За DataArt

DataArt е глобална софтуерна компания, която проектира, разработва и поддържа софтуерни решения повече от 20 години. Екипите ни, състоящи се от висококвалифицирани специалисти, създават софтуерни продукти, които помагат на клиентите ни да постигнат своите бизнес цели и да навлязат на нови пазари.

За нас в DataArt хората винаги са на първо място. Прилагаме този принцип, за да отговорим на нуждите на своите клиенти, независимо от мащаба на техния бизнес и от сферата им на дейност. Стремим се да се адаптираме към посоката на развитие, следвана от нашите партньори, и да се развиваме заедно с тях.

Усилията ни са насочени към това да запазим баланса между техническата прецизност и корпоративните принципи, които формират бизнес модела на DataArt, а именно: откритост, доверие, честност и стремеж към развитие. Този подход ни позволява да предложим иновативни висококачествени решения и да изградим партньорства, на които клиентите ни могат да разчитат.

DataArt е спечелила доверието на водещите световни компании, сред които Nasdaq, Travelport, Ocado, Centrica/Hive, Paddy Power Betfair, IWG, Univision, Meetup и Apple Leisure Group, DataArt обединява експертния опит на над 5000 професионалисти в 20 локации по света в САЩ, Европа и Южна Америка.

Принципи на работа

Отговорност и инициативност

В DataArt ще имате възможност да работите по различни проекти и да общувате директно с клиентите. Това е ценно предимство, което ще ви помогне при взимането на самостоятелни решения и развитието на качества като отговорност и инициативност.

Свобода на избор

Ние вярваме, че когато човек има лична свобода, той е много по-продуктивен и с по-голям потенциал. Ето защо, при нас е възможно не само да избирате проекта, по който работите, но и да смените офиса – в друг град или в друга държава, където компанията има представителство.

Липса на стриктна йерархия

При нас не съществува стриктна йерархия, вместо това компанията е с хоризонтална структура, в която всеки има право да изрази гледна си точка и сам да приоритизира работата си.

Обучение и развитие

DataArt разполага с огромна база данни от електронни курсове, посветени на всички популярни технологии. Организират се също и външни курсове, чрез които можете да обогатите познанията си.

Доверие

Ние не искаме да налагаме правила чрез грубо отношение и контрол. Вместо това предпочитаме да работим в екип, да разчитаме един на друг и да търсим решения, вместо проблеми.

Толерантност

Дори и най-големите професионалисти са хора, които могат да допуснат грешки. При нас това не се приема като повод за порицание, а като начин да подобрим процеса на работа.

 


Ние от DataArt вярваме, че е важно да се грижим не само за своите служители, но и за общността, в която живеем, за мястото, в което работим, както и за планетата, която обитаваме.

Именно затова създадохме „Манифест за устойчивост“, чрез който да заявим нашата позиция, да изразим ценностите си и да зададем посоките, които искаме да следваме и насърчаваме в бъдеще. Социалната и екологична политика на DataArt определя основните цели и областите, върху които ще се фокусираме. Именно затова създадохме рамка за ефективно управление на дейностите на компанията с цел устойчиво развитие и в съответствие с международните стандарти, приети от DataArt. Вярваме, че ангажиментът ни за по-устойчив бизнес ще ни помогне да работим в унисон с принципите си и да се съсредоточим върху области, в които можем да направим промяна. Устойчивото развитие на DataArt ще създаде дългосрочна ангажираност за нас и всички заинтересовани страни, общности и организации, с които работим.


 

Цифри и факти

 • 5000+

  общия брой на служителите в DataArt

 • $181 милиона

  оборот през 2020 г.

 • 20+

  офиса в 10+ страни

 • Повече от 3500

  завършени проекти