За DataArt

DataArt е ангажирана от 1997 г. насам с IT-консултации, разработване на софтуер по поръчка и модернизиране на корпоративни информационни системи във финансовата индустрия, телекомуникациите, здравеопазването, туризма, медиите и в интернет като цяло. Клиентите на DataArt са САЩ и Великобритания, а развойните центрове са в България, Русия, Украйна, Полша, Аржентина и Латвия.

DataArt обединява професионалисти, работещи в най-различни направления: от Big Data и облачни изчисления до разработването на системи за машинно зрение и преносими устройства. Ние с удоволствие се наемаме с дългосрочни и сложни проекти, постоянно развиваме свои собствени изследователски програми и винаги даваме на персонала си да пробва силите си в нови за тях IT области. Сътрудничеството с DataArt e интересно.

Сред нашите клиенти има както стартиращи, така и големи компании в съответните области: Nasdaq, S&P, CollerCapital, BankingUp, OCADO, artnet, Betfair, Skyscanner, ColletteVacations, Booker, CharlesRiverLaboratories и други.

Принципи на работа

Отговорност и инициативност

Чрез работата по проекта, вие общувате директно с клиента, вземате решения и поемате отговорност за тях.

Свобода на избор

Вие сами определяте вашата кариера: в рамките на компанията, можете да сменяте не само проекти, но и технологии, а дори и офиси.

Липса на стриктна йерархия

Ние нямаме един главен началник. Ние сме за това във всяка ситуация лидер да става най-заинтересования и компетентен сътрудник.

Обучение и развитие

В DataArt няма официална кариерна стълба, и израстването прилича по-скоро на ролева игра - можете да развивате умения и постепенно да ставате все по-готин герой.

Доверие

Ние не искаме да изразходваме енергия за подозрение и контрол, ние искаме да разчитаме един на друг. Затова сме се отказали от микромениджмънта и дребнавия надзор.

Правото да се направи грешка

Дори и най-яките професионалисти са хора и фирмата признава на всеки пълното право да сгреши. Ако фирмата допусне грешка, можем спокойно да я посочим.

Цифри и факти

 • 2500+

  общия брой на служителите в DataArt

 • 97 милиона USD

  оборот през 2016 г.

 • 20

  офиса в десет страни

 • Повече от 3500

  завършени проекти