Денис Юхно, управляващ директор с на DataArt, ще се включи в инициативата „Обядвай с шефа на…“

31 януари

петък, 19:00

безплатно
За втора поредна година To The Top Agency организира инициативата „Обядвай с шефа на...“, която цели да засили връзката между работодателите и потенциалните кандидати за работа.

В тазгодишното издание на събитието ще се включи ръководителят на българския офис на DataArt Денис Юхно. Желаещите да кандидатстват за персонална среща и обяд с него могат да се регистрират за участие ТУК.

Кандидатури могат да подават студенти, начинаещи специалисти и професионалисти, сред които ще бъде избран един участник на базата на изпратените от него кратки отговори, съдържащи се във въпросника.

По време на едночасовата среща спечелилият ще може да зададе своите въпроси, да научи повече за DataArt, за проектите, клиентите и инициативите на компанията, както и какво е нужно за един специалист, за да стане част от екипа й.

Кандидатите могат да изпращат неограничен брой апликации за различните компании, като крайният срок за кандидатстване е 31 януари.

Денят, часът и мястото на обяда ще бъдат обявени след 31 януари.

За Денис Юхно:

Денис Юхно става част от екипа на DataArt през 2017 г. като Delivery Manager в подразделение „Финанси“, допринасяйки за разрастването на портфолиото от проекти на компанията.

През 2018 г. поема поста на ръководител на развойния център на DataArt в България, отговаряйки за оперативните дейности и развитието на компанията в страната.

Преди да се присъедини към DataArt, Денис има повече от 10 години опит в ИТ сектора и работи за компании като EPAM Systems, Luxoft и Microsoft.

Денис притежава магистърска степен от Техническия университет в Харков, Украйна, специалност „Приложна математика“.