[Webinar] IT PM: OKRs – the Secret Superpower of the High Performing Teams!

1 юни

понеделник, 19:30

безплатно
С подкрепата на: DataArt

Това събитие е част от потребителската група IT Project Management.

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на уебинара.

Програма:

По време на събитието ще поговорим за това как практически можем да превърнем всеки екип във високоефективен и сплотен отбор, който е способен да преодолява всякакви предизвикателства. Ще разберем как една проста система за поставяне на цели, наречена OKR, може да се окаже ключов елемент за истинско професионално израстване и постигане на върхови резултати.

Теми:

  • Какво са OKRs и как да ги приложим?
  • Как да използваме OKRs в Agile работна среда?
  • Практически примери и добри подходи;
  • Q&A част.

Лектор

Богой Богданов

Благой Богданов е опитен Agile Coach, трейнър и презентатор с дългогодишен опит в областта на Agile Product Development. Той помага на хора и екипи да възприемат Agile Mindset, както и да достигнат по-високи нива на ефективност;

Богой е част от ИТ индустрията повече от 9 години. В хода на своята кариера е имал възможността да работи с множество Agile вкипи в рамките на големи и малки организации; Съосновател е на “AgilePool”, като организира и провежда множество обучения, workshop-и и семинари за практическо приложение на Agile и Lean принципи и ценности;

Завършил е Софийски Университет “Св. Климент Охридски”, като получава магистърска степен по “Електронен бизнес и електронно управление” и бакалавърска степен по “Компютърни Науки”.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация.