[Webinar] Mobile Testing in Cloud

15 юни

понеделник, 19:30

безплатно
С подкрепата на: DataArt

Това събитие е част от потребителската група  Software Quality Assurance

Това събитие ще се проведе онлайн. Регистриралите се потребители ще получат линк за достъп непосредствено преди започване на уебинара.

Програма:

  • Как да тестваме в cloud?;
  • Взимане на подписан билд;
  • Интеграция в билд системи;
  • Достъп до тестови данни и ресурси:
  • Какво получаваме?;
  • Какво жертваме?;
  • Q&A част;

Лектори

Благовест Богоев и Яна Тодорова

Благовест Богоев

Благовест притежава 15 години опит с тестване и е работил за редица големи компании. Защитава PhD в тази област и не спира да се развива, като едновременно с това обича да споделя знания;
Занимава се с автоматизирано тестване повече от 10 години във фирми като Experian, Axway и MicroFocus. Според Благовест няма по-добро усещане за добре свършената работа от липсата на проблеми при в различните системи и програми, които ежедневно ни обграждат. Точно за това от доста години се занимава, работи и изучава различните похвати за осигуряване на качеството в този бранш;
Малко хора могат да се похвалят, че работят това, което им е хоби и Благовест се смята за един от тези щастливци; Организатор е на „QA beer“, обича да пътува, да кара велосипед, а понякога решава и „да мъчи хората пеейки“.

Яна Тодорова

Яна работи като Automation QA официално от около 5 години, а 2 години преди това индиректно като manual;
В момента работи за Perfecto Mobile, част от семейството на Perforce;
Това, което Перфекто предлага, са къстъмизирани клаудове с достъп до релани девайси от всеки модел и OS, които клиентът би искал; Яна започва своята кариера като като Digital Architect, в момента е Technical Account Manager.
В ежедневната си работа помага на Senior Automation QAs и QA Leads да стабилизират тестовете си, да билднат тестовия фреймуърк или просто да интегрират техния продукт към вече работещите си системи.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация.