DataArt бе включена в списъка „1000 компании, вдъхновяващи Великобритания“

28 май 2018
DataArt бе включена в списъка „1000 компании, вдъхновяващи Великобритания“
DataArt е сред компаниите, включени в престижната селекция на Лондонската стокова борса под мотото „1000 компании, вдъхновяващи Великобритания“. Това е петото издание на инициативата, което цели да представи най-стабилно и бързо развиващите се бизнес организации в Обединеното кралство.

За да бъдат включени в списъка, компаниите трябваше да демонстрират не само ръст в приходите си спрямо предходните три години, но и да докажат по-добри резултати в сравнение с конкурентите си в съответните индустрии. В тазгодишното издание на класацията бяха включени компании от 40 сектора, опериращи в различни региони на Великобритания.

За нас подобно признание е чест и доказателство за усилията и отличната работа на специалистите от DataArt, както и за качеството на услугите, които предоставяме. Ще продължим да разработваме иновативни и прецизни решения, които да бъдат оценени дори и от най-взискателните ни клиенти“, коментира Дмитри Багров, управляващ директор на DataArt във Великобритания.

Клиентите на DataArt в Обединеното кралство включват водещи компании като Ocado, Betfair, Paddy Power, skyscanner, IWG (Regus), Coller Capital, British Gas Hive и др.

През януари DataArt обяви рекордни приходи за предходната 2017-та година в размер на 124 милиона долара. Компанията се разраства и по отношение на броя на служителите, които вече достигат 2600 професионалиста, работещи в различните офиси и развойни центрове в 20-те локации, където DataArt има представителство.

Целта на списъка „1000 компании, вдъхновяващи Великобритания“ е да подчертаем пред възможно най-широка публика значението на бързо разрастващия се бизнес за бъдещето на британската икономика. Считаме, че компаниите, чиито имена са сред тези 1000 избрани, имат огромен потенциал за иновации, растеж и създаване на нови работни места“, добави Никхил Ратхи, изпълнителен директор на Лондонската стокова борса.