DataArt бе включена в списъка Inc. 5000 за най-бързо развиващите се компании в САЩ

21 август 2018
DataArt бе включена в списъка Inc. 5000 за най-бързо развиващите се компании в САЩ
DataArt стана част от ежегодния престижен списък Inc. 5000, включващ най-бързо развиващите се частни американски компании. DataArt получава това ценно признание за девета поредна година и отново се нарежда сред елитната група от компании, включваща имена като Microsoft, Timberland, Vizio, Intuit, Chobani, Oracle и Zappos.com.

Това е още едно свидетелство за устойчивото развитие на DataArt и стремежа на компанията към високи постижения в разработването на инженерни решения и предоставянето на качествени услуги за различни клиенти. През последните три години DataArt успя да отвори пет нови глобални офиса, спечели над 100 нови клиента и назначи близо 900 специалисти, като в същото време ръстът на приходите на компанията възлиза на цели 127%.

"Този пореден успех се дължи на лоялността на нашите клиенти, нарастващата сложност и мащаб на нашите проекти, както и отдадената на екипите ни, разработващи печеливши професионални решения", коментира Алексей Милър, управляващ директор на DataArt.

Преди броени месеци DataArt стана част и от друга престижна класация, след като бе включена в списъка на Лондонската стокова борса „1000 компании, вдъхновяващи Великобритания“, отличаващ най-стабилно и бързо развиващите се бизнес организации в Обединеното кралство.