DataArt е с двама победители от националното проучване „ТОП софтуерните компании“ на сп. DevStyler

DataArt е с двама победители от националното проучване „ТОП софтуерните компании“ на сп. DevStyler

Денис Юхно, управляващ директор на DataArt България, и Елисавета Павлова, IT рекрутър в българския офис на компанията, бяха отличени по време на събитието „ТОП софтуерните компании“, организирано онлайн от списание DevStyler.

Денис Юхно получи награда в категорията „ТОП Мениджър“, а Елисавета Павлова бе отличена в класацията „ТОП HR, Маркетинг и PR Експерт“.

Победителите бяха определени чрез Националното проучване “ТОП софтуерните компании”, в което гласуваха над 14 000 участника от цялата страна. Проучването стартира в края на месец октомври 2020 г. и за този период  успя да отчете рекордна активност, стотици номинирани в отделните категории и оспорвана надпревара.

Това е поредното признание, което екипът на DataArt получава от DevStyler, след като в края на 2019 г. компанията бе отличена по време на наградите Global Tech Summit Technology Awards за цялостен принос в разработката на социално значими R&D проекти в сферата на медицината и IoT.

“Беше необичайна година, но се радвам, че толкова много хора са дали гласа си за мен и са заявили подкрепата си. Това е награда за целия екип на DataArt”, сподели Денис Юхно.

Последните 10 години се оказаха благоприятни за софтуерната индустрия в България и много водещи компании  разшириха своята дейност чрез изграждане на офиси и R&D центрове у нас. Това прави подобен тип награди и класации изключително важни и полезни, смятат от DevStyler.