DataArt е сред 50-те най-добри ИТ работодатели в България

DataArt е сред 50-те най-добри ИТ работодатели в България
DataArt бе включена в тазгодишната класацията „50-те най-добри ИТ работодатели на България“, която се изготвя от Career Show Index. Индексът отличава постиженията на компаниите от технологичния сектор на база представянето им в най-престижните бизнес класации в страната за последните 2 години.
“Поздравяваме DataArt за класирането им сред 50-те най-добри ИТ работодатели на България за 2021 г. в Career Show Index и за отличните им постижения в развитието на тяхната работодателската марка. Усилията на компанията, вложени в грижата за служителите, ѝ дават заслужено място сред най-предпочитаните ИТ компании в страната. За нас е чест, че чрез Career Show Index можем да отдадем признание на работодателите за усърдната им работа и стремеж към подобряване на работната среда у нас ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Класацията на Career Show Index е изготвена на база представянето на компаниите в най-престижните бизнес класации в страната: Career Show Awards, GTS Technology Awards, Forbes Business Awards, класациите ТОП Софтуерните Компании #BG на DevStyleR и Капитал Топ 100 на Технологичните компании в България. 

DataArt получи заслужено място в класацията заради комплексния си подход към популяризиране на работодателската си марка отвъд икономическия фактор. Успешните практики и проекти на компанията за професионалното и личностно развитие на хората в екипа и повишаване цялостната удовлетвореност на служителите я нареждат сред най-желаните работодатели на България.