DataArt е сред най-добрите работодатели в Аржентина според класацията „Great Place to Work”

DataArt е сред най-добрите работодатели в Аржентина според класацията „Great Place to Work”
„Great Place to Work” публикува своята годишна класация, според която DataArt е в ТОП 10 на работодателите в Аржентина. Компанията бе отличена в категорията „Компании с по-малко от 250 служители“ на базата на проучвания, направени сред професионалисти, работещи в ИТ сектора в страната.

В един все по-забързан свят с все по-високи изисквания от страна на клиенти и потребители, компаниите са в постоянна надпревара в това да предложат софтуерни решения, които са наистина иновативни и конкурентни. Така привличането и задържането на най-добрите ИТ таланти се превръща в ключово предизвикателство. Именно затова авторитетната класация Great Place to Work се стреми да отсее най-добрите компании с постижения в областта на организационната култура.

Класацията е съставена въз основа на запитване чрез 60 въпроса, в което са взели участие повече от 21 900 служители, работещи в 70 ИТ компании в Аржентина. „Great Place to Work” анализира получените отговори относно иновациите, набирането на кадри, възможностите за обучение и развитие, придобивките и ценностите в съответните компании.

Методологията, внедрена от The Best Places to Work™, е уникална и се прилага повече от двадесет последователни години в над 60 държави, като тази година класацията се провежда за първи път в Аржентина. До момента в проучванията са включени повече от 10 000 организации и над 10 милиона респонденти в глобален план.

DataArt бе оценена заради своята политика, насочена към служителите, възможностите за кариерно развитие, гъвкав режим на работа и уникалната си корпоративна култура.

Компанията вече разполага с екип от над 5500 професионалисти, разпределени в 27 офиса в Съединените щати, Европа и Латинска Америка.