DataArt и Playtech обявиха партньорството си

30 октомври 2018
DataArt и Playtech обявиха партньорството си
DataArt, международна технологична компания, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, обяви партньорството си с Playtech, водеща световна компания в предлагането на софтуер за онлайн игри и спортни залагания.

Активното сътрудничество между инженерите от DataArt и екипа на Playtech допринесе за подобряването на вътрешната системна структура на компанията и подпомогна рационализирането на процесите в дивизията Playtech Bingo.

DataArt бе избрана поради специфичния опит на компанията и силната експертност на екипа й в сферата, в която оперира Playtech. Получавайки пълна гама от решения, компанията имаше възможност да се фокусира върху основните си приоритети, свързани с обслужването на клиентите и изпълнението на заложената бизнес стратегия.

"DataArt допринесе изключително много със своя опит, помагайки ни да бъдем конкурентни по отношение на качество и време. Екипът на компанията винаги е бил проактивен и способен да се справи с предизвикателствата",

коментира Гари Кийни, директор на Bingo Products.

"За нас е чест да работим с Playtech. Те са винаги отворени към нови идеи и имат изключително добър технически екип, който е много добре организиран, мотивиран и превръща съвместната ни работа в удоволствие", каза Майкъл Брет, вицепрезидент на дивизията "Хазарт и гейминг" в DataArt.