DataArt получи награда по време на Career Show Awards 2020

DataArt получи награда по време на Career Show Awards 2020

Поредното отличие за DataArt бе връчено по време на тазгодишното издание на Career Show Awards. Компанията взе сребърно отличие в категорията  „Използване на технологии в HR” за проекта “Skillotron”- авторска платформа на DataArt, в която професионалисти и ентусиасти могат да тестват своите умения и познания, докато се забавляват. Освен с образователна насоченост, Skillotron е и полезен инструмент за HR цели и employer branding, което бе отчетено от журито, оценяващо проектите.

Над 300 кандидатури участваха в тазгодишното издание на Career Show Awards, най-добрите от които достигнаха до финала. Конкурсът даде възможност да се проследи начинът на оценяване, при който проектите на работодателите са класирани според конкретни критерии.

Денис Юхно, управляващ директор на DataArt България коментира:

„За нас е чест да получим поредното отличие за работата на DataArt. Skillotron е авторски проект на компанията, който доказа във времето своята полезност и приложимост, както за софтуерни специалисти, така и за HR екипи. Ще продължим да развиваме платформата и да обогатяваме нейното съдържание“

Това е второто отличие за Skillotron за тази година, след като през юли проектът бе награден по време на конкурса „B2B Media Awards”.

Към момента в Skillotron има над 30 000 регистрирани потребители от 105 държави по света. В базата данни фигурират над 3500 въпроса, разпределени в 21 категории, свързани, както с популярни програмни езици и технологии като .Net, Java, Javascript, Python, Android, QA, така и с по-общи въпроси от ИТ сферата и Geek културата. Достъпът до платформата e напълно безплатен.