DataArt’s Calling: Консултирайте се безплатно с нашите специалисти по технологични и HR теми

DataArt’s Calling: Консултирайте се безплатно с нашите специалисти по технологични и HR теми

Искате да научите повече за това как да сте по-конкурентни на пазара на труда, как подобрите автобиографията си, така че да ви забележат, и какво е нужно, за да се реализирате успешно в софтуерния бранш? Нашите експерти ще отговорят на всички тези въпроси в рамките на инициативата „DataArt’s Calling”, която ще се проведе онлайн в периода 9-14 май. Технически експерти, мениджъри и специалисти по подбор на персонала ще са на ваше разположение, за да получите персонална професионална консултация и отговор на въпросите, които ви интересуват.

Участието е безплатно, като е нужно предварително да заявите час за срещата чрез линковете по-долу.

НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

Ангел Иванов, JavaScript разработчик, DataArt България

Ангел е JavaScript разработчик, който се присъединява към екипа на DataArt преди 3 години. Има опит в разнообразие от области, сред които разработване на различни видове приложения и системи, използващи някои от най-популярните рамки - ReactJS и VueJS, както и в разработването на NodeJS REST API и услуги. Силно отдаден на работата си, Ангел винаги се опитва да намери нови начини да се развива. Обича да се сблъсква с предизвикателства, защото за него това е начинът да надгражда и обогатява познанията си.

 

Дария Бояджиева, QA Team Lead, DataArt България

Дария е специалист с над 6 години опит в осигуряване на качеството. Започва работа в софтуерния бранш без никакъв технически опит и преминава през различни роли и отговорности. Занимавала се е с коучинг на млади хора, които искат да се развиват в областта на QA, и е била ментор на начинаещи специалисти, докато е участвала в изграждането на QA академия.

Дария може да предостави експертни познания относно навлизането в работния процес, управлението на екипа, процеса на наемане, изграждането на мотивация и това какво включва настоящата ѝ работа в DataArt, където ръководи и координира международен екип от QA специалисти.

 

Денис Юхно, управляващ директор на DataArt България

Денис е управляващ директор на DataArt България от 2018 г. насам. През този период компанията постигна значителен растеж както на местно ниво, така и в глобален план. Освен ръководител на българския офис, Денис изпълнява и функциите на Delivery Manager в компанията. Има богат опит в управлението на екипи и проекти и в работата с клиенти.

Той може да ви разкаже за историята, развитието и плановете на DataArt за България.

 

Лиляна Халембакова, ръководител набиране на кадри и HR мениджър, DataArt България

Лиляна е ръководител на подбора на кадри и HR мениджър в DataArt България. Тя работи за компанията още от стартирането ѝ на българския пазар.

Лиляна може да ви разкаже за ценностите и корпоративната култура на DataArt, възможностите за кариерно развитие, както и подробности относно това как протича процеса по наемане в компанията.

 

Мартин Антонов, бизнес анализатор, DataArt България

Мартин е старши бизнес анализатор в DataArt България с над 13 години професионален опит в областта.

Той може да ви разкаже повече за ролята на бизнес анализатора в една софтуерна компания и това какъв е приноса на хората, занимаващи се с BA, в успеха на проектите, в комуникацията между екипите и в работните процеси. Мартин е готов да отговори на всички ваши въпроси, свързани със заинтересованите страни, спецификациите, управлението на времето, технологиите и технически умения в областта на бизнес анализа.

 

Траян Лазаров, DevOps инженер, DataArt България

Траян е DevOps/SRE инженер в DataArt от година и половина насам.

Има 5 години опит в ИТ, като участва в различни проекти, свързани с грижа за gigantic среди чрез създаване на подходящ мониторинг и предупреждение, както и използването на Terraform за изграждане на тези среди от нулата. Работата на Траян е свързана и с отчитане на различни типове грешки при внедряване или пускане, които разработчиците могат да срещна, както и правилното управление на множество ресурси в платформи като AWS. В свободното си време се занимава и със създава приложения, използвайки Swift, JS или Go.

Траян е готов да обсъди с вас различни технически теми и да сподели опита си като разработчик.

 

Олег Иванов, Solution архитект, DataArt България

Олег работи като Solution архитект в DataArt от 2019 г. насам. Притежава над 16 години опит в софтуерния бранш, свързан предимно с Java технологиите.

През всичките тези години Олег преминава през различни сфери: геоинформационни системи, инвестиции, електронна търговия, търговия на едро, но в момента основният му фокус е върху туристическия бранш. 

Ключово в работата му е да гарантира, че решението отговаря на очакванията на заинтересованите страни на всеки етап - от предварителната продажба до фазата на поддръжка.

Олег е отворен за обсъждане на теми относно Java технологичния стек и архитектурата на софтуера като цяло.