DataArt се включи в Dev.bg All in One за трета поредна година

27 август 2019
DataArt се включи в Dev.bg All in One за трета поредна година
И тази година компанията за разработка на индивидуални софтуерни решения DataArt се включи в конференцията Dev.bg All in One, която събра над 900 специалисти и ентусиасти от софтуерния бранш.  

DataArt бе златен спонсор на конференцията, като посетителите имаха възможност да научат повече за развойния център в София, за проектите и клиентите на компанията, както и за свободните позиции за работа.

Акцент в представянето на DataArt беше игровата платформа Skillotron, разработена от екипа на компанията и даваща възможност на софтуерни специалисти напълно безплатно да тестват своите знания и умения, да се състезават с други играчи, да създават свои въпроси и всичко това – докато се забавляват.

Станалата традиция томбола в края на конференцията за пореден път предизвика силен интерес, като за наградата на DataArt се включиха сериозен брой участници. Късметлията все пак бе само един, който си тръгна с Bluetooth колонка SONY.

„All in One“ е конференция, организирана от Dev.bg, насочена към софтуерните специалисти и ентусиасти. Тазгодишното издание на събитието включваше поредица от лекции, в които взеха участие експерти и презентатори от водещи ИТ компании в България.