DataArt се включи в тазгодишното издание на „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“

DataArt се включи в тазгодишното издание на „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“
За втора поредна година DataArt взе участие в кариерния форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“.

Тазгодишното издание на събитието даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии и телекомуникациите, да се срещнат с представители на различни компании от ИТ сектора.

Посетителите имаха възможност да научат повече за развойния център на DataArt в България за проектите, върху които работи компанията, както и за свободните позиции, които предлага.

По време на събитието бе демонстрирана и платформата Skillotron, разработена от DataArt, чрез която всеки напълно безплатно може да провери своите знания и умения в различни програмни технологии. Всеки участник, който успя да отговори правилно на 8 от 10-те въпроса, включени в някоя от категориите на Skillotron, получи подарък от щанда на DataArt.

Акцент в представянето на компанията по време на кариерния форум бе и предстоящата Google конференция DevFest Sofia 2018 - събитие, на което DataArt е основен партньор и организатор. Посетителите научиха повече за това какво ще се случи по време на DevFest Sofia, който ще се състои на 24 ноември 2018 г. и ще събере на едно място над 300 технологични експерти и ентусиасти.