DataArt вече е член на Българската асоциация за управление на хора

DataArt вече е член на Българската асоциация за управление на хора

DataArt България вече официално е сред членовете на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), професионална неправителствена организация, чиято главна функция е да бъде платформа за споделяне на опит и знания в областта на човешките ресурси.

Асоциацията е създадена през 2000 г. и се стреми да развива най-добрите професионални практики в управлението и развитието на човешкия капитал, да работи в посока подпомагане и развитие на професионалистите в областта на HR и да допринесе за установяването на високи стандарти в работата, съизмерими със световните практики и тенденции.

„За нас членството в БАУХ е още една крачка в развитието на DataArt и налагането ѝ като водеща работодателска марка в софтуерния бранш. Нашата компания винаги се е стремяла да поддържа висок стандарт по отношение на управлението на човешките ресурси и управлението на кадри и вярваме, че партньорството с БАУХ ще допринесе допълнително за това“, сподели Денис Юхно, управляващ директор на DataArt България.

Към момента в БАУХ членуват над 850 индивидуални и корпоративни членове, сред които ръководители на дирекции и отдели по човешки ресурси в български и мултинационални компании, мениджъри по обучение и развитие, експерти в подбора на персонал, управлението на възнагражденията и придобивките.

Българската асоциация за управление на хора е член на Европейската Асоциация за управление на хората (EAPM) и на Световната федерация на асоциациите за управление на човешки ресурси (WFPMA).