DataArt взе участие в събитието DEV.BG All In One

28 август 2018
DataArt взе участие в събитието DEV.BG All In One
DataArt се включи в тазгодишното издание на събитието на DEV.BG под мотото „All In One“, което се състоя на 25 август. В рамките на един ден петнайсет лектора в два паралелни трака събраха над 650 участници от софтуерния бранш, които имаха възможност да чуят полезни презентации, да участват в дискусии, както и да се срещнат с представители на различни компании на техните щандове.

Екипът на DataArt взе участие, както като спонсор на лекциите “IT Project Management” и “Software Quality Assurance”, така и с презентационен щанд. На него посетителите имаха възможност да научат повече за развойния център на DataArt у нас, за проектите на компанията и за свободните позиции, които се предлагат. Акцент в представянето на DataArt бе и игровата платформа Skillotron, разработена от екипа на компанията и даваща възможност на софтуерни специалисти напълно безплатно да тестват своите знания и умения, да се състезават с други играчи и всичко това – докато се забавляват.

Всеки участник, който успя да отговори правилно на 8 от 10-те въпроса, включени в някоя от категориите на Skillotron, получи подарък от DataArt, а късметлията, участвал в томболата в края на събитието, си тръгна с New Nintendo 2DS X.

DEV.BG All In One завърши с networking парти с много музика, хапване и забавления на открито, като участниците имаха възможност да се запознаят един с друг, да споделят опит, знания и контакти.