Денис Юхно е новият изпълнителен директор в DataArt България

25 юли 2018
Денис Юхно е новият изпълнителен директор в DataArt България
Денис Юхно, дългогодишен специалист в областта на информационните технологии, е новият изпълнителен директор на развойния център на DataArt в България.

Украинският експерт ще заеме мястото на Виктор Андонов, който се оттегля от поста, за да поеме нови ангажименти.

Денис Юхно е на 38 г. и притежава богат опит като проектен мениджър, delivery мениджър и ръководител на различни екипи. Завършил е Техническия университет в Харков, Украйна и е работил за компании като Luxoft, KPMG, EPAM Systems, Microsoft и др.

Негов основен приоритет до края на годината ще бъде развитието на развойния център на DataArt у нас, разрастването на екипа и привличането на висококвалифицирани ИТ специалисти.

„В българския офис на DataArt има страхотни професионалисти, с които имах честта да работя през последната една година. С новия пост, който поемам, ще се постарая да привлечем още качествени кадри и да затвърдим имиджа на компанията като водещ разработчик на индивидуални софтуерни решения за клиенти от различни индустрии. Продължаваме процеса по наемане, така че – всеки, който има желание да работи при нас, нека не се колебае и да кандидатства“, коментира Денис Юхно.

Развойният център на компанията у нас бе открит през месец октомври 2016 г., а в глобален план компанията съществува от 1997 г. насам.

Организирана като глобална мрежа от компании за технологични услуги, DataArt обединява експертния опит на над 2600 професионалисти в 20 локации в САЩ, Европа и Латинска Америка.