Денис Юхно е включен в списъка „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България“

Денис Юхно е включен в списъка „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България“
Управляващият директор на DataArt България Денис Юхно е включен в списъка „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България“, който се изготвя от Career Show Index.

Denis

Общо над 16 000 гласа определиха кои са най-влиятелните ИТ личности у нас чрез публичен вот.

В проекта на Career Show бяха получени близо 350 номинации, сред които директори на ИТ компании, основатели на ИТ стартъпи, ИТ иноватори, лектори, обучители и др.

“Поздравяваме Денис Юхно от DataArt за класирането в Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България. Номинациите, които станаха част от индекса ни показаха колко още имена са скрити зад големите успехи в бранша. Именно това ни насърчава да организираме ежегодно такива проекти, които стават витрина на успеха, на добрия пример и на това, че все повече се доближаваме до превръщането на България в европейски ИТ хъб, станал тема в последните години у нас”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Всички победители, подредени по азбучен ред, можете да видите тук.

Индексът е иницииран от организаторите на Career Show Tech - водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. Събитието дава възможност за проактивен контакт на участниците с най-добрите работодатели от страната и Европа, а наситената програма от дискусии, уъркшопи и коучинг сесии ще помогне на участниците да развият и подобрят техническите и меките си умения.